مربای کیوی

مواد لازم

کیوی خردشده........................... به میزان دلخواه

شکر....................................... به میزان دلخواه

توضیحات:

میزان کیوی و شکر باید برابر باشن..... مثلا اگه یک کیلو کیوی داریم، باید یه کیلو شکر استفاده کنیم براش.... من به اندازه سیصد گرم شکر و کیوی استفاده کردم... 4 تا کیوی مونده بود تو جامیوه ای که برداشتم و مرباش کردم...

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1-  کیوی و مربا رو به صورت لایه لایه در یه ظرفی می ریزیم (بهتره همون ظرفی باشه که بعدا می خوایم مربا رو توش بپزیم) و می ذاریم برای 6 تا 7 ساعت آب بندازه...

بعد از این که آب بندازه این شکلی میشه:

2- حالا کیوی ها رو می ذاریم روی شعله متوسط رو به بالا، که بپزه....

7 دقیقه می ذاریم رو شعله بمونه... زیاد لازم نیست هم بزنیمش.... چون شکل کیوی ها به هم می خوره و له میشه.... فقط گهگاهی با کفگیر، کف روی مربا رو می گیریم.... تا حدی که قوام پیدا کنه! من برای این مقدار کیوی 7 دقیقه گذاشتم رو شعله بمونه.... اما برای مقدار کیوی بیش تر، فرق می کنه.... اگر هم زمان بیش تری بذاریم آب بندازه، باز هم فرق می کنه..... یعنی بیش تر باید بذاریم بمونه رو شعله.... 

و دیگه مربای کیوی آماده است....

می ذاریم سرد میشه بعدش می ریزیم تو ظرف مورد نظر...

مزه ترش و شیرین خوبی داره..... نوش جان.... 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

مربا کلا به خاطر داشتن اون همه شکری که توش استفاده میشه، کربوهیدرات زیادی داره...

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- مقدار شکر و کیوی با هم برابره....

چیز خاصی نداره کلا.... همه چیو گفتم تو طرز تهیه...

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

خودم...خجالت

 

/ 10 نظر / 356 بازدید
هانی شف

منم خیلیی دوست دارم و تازه درست کردم..آووووورین دخملی من

بهارسعید

سلام از وبلاگ ستایش بانو اومدم منم تصمیم دارم درستش کنم :-)

پروین

پینشهاد میکنم چهار تا غذا درست کن که مام مستفیض شیم. ضمنا این شرایط رو هم داشته باشه ترجیحا: اولا اینجا هم بشه با امکانات ما درستش کرد، آخه من سبزی آش و رشته ی آش و این چیزا از کجا برم پیدا کنم؟ دوما غذا باشه، تو نمی دونی من شکمو ام! همه که مثل شما به پیش غذا و پس غذا بسنده نمی کنن که! [چشمک]

بهارسعید

واسه اینکه اب بندازه باید بزارمش تو یخچال این چندساعت رو یا بیرون؟؟:-)

پروین

چیزایی که مختص ایران نباشه رو میتونم پیدا کنم! ته چینای من هیچ وقت یه تیکه نمیشه، یعنی آخرش که میخوام دربیارم میشکنه، یه دستور درست و حسابی بذاری، مخصوصا دستور بیرون آوردن ته چین از ظرف خیلی خوبه!! غذاهای بادمجون دارم نذار چون واقعا جونم در میاد اینجا بادمجون بخرم! یه کیلوبرنج 80 سنته، یه دونه بادمجون 2 یورو!!! نیم کیلوگوشتم میشه 3 یورو. خب مسلما توی همچین موقعیتی من نمی رم بادمجون بخرم که، گوشت و برنج میخورم ارزون تر میشه [چشمک] اینو از اون جهت گفتم که هرچی سایت میرم نمی دونم چرا یه پایه ی غذاشون بادمجون، خورش بادمجون، خوراک بادمجون، بادمجون پلو!!!! گفتم که تو خیلی بادمجونی نشی یه وقت [لبخند] راستی یه چیز دیگه. میگم نمیشه توی فر کباب درست کرد؟!!

بهارسعید

ممنون خانومی درستش کردم عکسشو فعلا دسترسی به کامپیوتر ندارم نزاشتمش اما هروقت گذاشتم میگم بیای ببینی یا میلش کنم واست :-)احساس کردم زیاد قوام نداشت اخه ترسیدم که شکلات بشه بقول شما:-))

پروین

سلام علیکم ما دیگه شکممون زوق زوق میکنه، رفتی که برای ما ته چین و پلو چلو درست کنی!! راستی مهندس آشپز، مسئلتن: من نمی دونم من مشکل دارم (که بعیده!!!) یا این پکینگ پودرای اینجا، هر چی درست میکنم، اولش مثلا قطرش هشت سانته، تا از توی فر درش میارم قطرش میشه دو سانت!! حکم شرعیش چیه؟!! ما چیکار باید بکنیم؟

negin

نوش جونتون. خیلی عالی شده شاد باشی

ترانه

سلام خواهر جون خوبی ممنون بابت اشپزیتون ولی من یه چیزیرو متوجه نشدم کیوی ها رو که ریختیم تو شکر بعدش اب میریزیم یا خودشون اب میندازن