سالاد جوانه ماش

مواد لازم

جوانه ماش .............................. 300 گرم 

خیار ........................................ 3 تا 4 عدد

گوجه ...................................... 2 تا 3 عدد

ذرت ........................................ 200 گرم

سس هزار جزیره ........................ به مقدار لازم

توضیحات: 

من بلال رو دون کرده بودم و پخته بودم گذاشته بودم تو فریزر.... از اون استفاده کردم.... ولی میشه از این کنسروهای ذرت هم استفاده کرد.... 

جوانه ماش هم یه بسته اش میشه 300 گرم

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- گوجه و خیار رو مثل حالتی که واسه سالاد شیرازی آماده می کنیم، خرد می کنیم.... گوجه ها رو هم اولش پوست گرفتم و گل های رز رو این شکلی درست کردم: 

 

2- حالا همه مواد سالاد (به غیر از گل های رز نیشخند) رو با هم مخلوط می کنیم و حسابی بهش سس می زنیم!

این قاشقه رو می بینید؟ من ازش بدم میاد! نمی دونم چرا دست از سرم برنمی داره ولی!!خنثی

3- می ذاریم تو یخچال تا سس قشنگ به جونش بره و خوشمزه اش کنه خوشمزه... و بعد میاریم بیرون...

و انگار که آپولو هوا کرده باشیم هی ازش عکس می گیریم: 

هی ازش عکس می گیریم از خود راضی

اینقدر که بعدا تو انتخابشون واسه وبلاگ دچار مشکل بشیم!!اوه

------------------------------------------------------------------------------------

ازرش غذایی:

نوع ماده غذایی

انرژی (کالری)

پروتئین (گرم)

چربی (گرم)

مواد قندی (گرم)

فیبر (گرم)

سدیم

(میلی گرم)

ذرت پخته

79

3

0.5

18.8

0.5

1

گوجه قرمز (رسیده)

47

0.6

0.05

11.07

0.54

-

خیار (خام، بدون پوست)

14

0.6

0.1

3.2

0.3

6

سس هزارجزیره کاله

380 (Kcal)

1.5

36

؟

؟

؟

سه سطر اول از کتاب "از قلب خود مراقبت کنیم" نوشته دکتر عفت السادات امامیان، دکتر نیلوفر سمیعی، دکتر سولماز پیری هست

سس کاله رو هم از روی خود سس نوشتم.... البته مقدار چربی اش، چربی کل سس بود...

جوانه ماش رو نه کتاب مواد غذاییش رو داشت نه روش نوشته بود!!بازنده 

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

ندارد!نیشخند

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این سالاد رو تو یکی از رستوران های محبوبم سرو می کنن... اسمشو بگم تبلیغ نمیشه؟ متفکر از اون جا یاد گرفتم.... 

/ 13 نظر / 161 بازدید
نمایش نظرات قبلی
aptenia

به به ! چه عالی! میگفتی حالا رستورانه کجا اگه خوبه ما هم بریم !

نونوش

سلام یه سوال داشتم من چند دفعه بلال رو دون کردم وتوی دیگ ژختم اما مثل کنسروهای بیرون نشد می خواستم ببینم شما چکار کردید ایا خوب نرم شدند

وحیده

بسیار عالی وهوس انگیز می گم که می شه جوانه ماش رو خودمون درست کنیم؟ مزه اش خوب می شه؟[گل]

سعیده

سلام خیلی وب جالب و خوشگلی داری منم یه وب دارم تازه ساختم زیاد مطلب نداره ولی بیای خوشحال میشم[قلب][لبخند]ممنونم

یک ناشی

دوست عزیز سلام. یک سوال دارم خیلی ناشیانه است ببخشیدها.[خجالت] [شرمنده][وحشتناک]شما این جوانه ها رو میشوئید و استفاده می کنین یا خیر؟ اگر جواب مثبته نحوه شستشو چه خوریه؟ممنون از راهنمائیتون[گل][خداحافظ]

مامان خانمی

بسیار عالی و قطعا خوش مزه جوانه ها را از کجا تهیه کنیم به من هم سر بزن

بی نظیرید

باران قاصدک

وووااااااااای چه عالی شده عزیزم وب خیلی خوشمزه و آموزنده ای داری من شما رو لینک کردم من یه آشپزخونه شمالی دارم خوشحالم پیشم بیای

مهران

خیلی لحن طنز و جالبی دارید. ممنون