مربای توت فرنگی

مواد لازم

توت فرنگی .............................. به میزان لازم

شکر ...................................... به میزان لازم

توضیحات: 

مقدار شکر و توت فرنگی باید با هم برابر باشه.... یعنی هم وزن باشه.... و این که توت فرنگی طبیعی (غیر گلخونه ای) خیلی خیلی بهتره برای این کار.... بعید می دونم این مربا با توت فرنگی گلخونه ای مزه یا عطر خاصی داشته باشه

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- شکر رو لایه به لایه روی توت فرنگی ها می پاشیم و می ذاریم تو یخچال که آب بندازه.... 

می تونید بذارید یه روز یا دو روز تو یخچال بمونه ... وقتی آب بندازه این شکلی می شه: 

2- توت فرنگی ها رو می ذاریم روی گاز تا شربتش بجوشه و غلیظ تر بشه و خود توت فرنگی ها هم بپزن، و به اون قوامی که مد نظرمون هست برسه... نکته ای که این جا وجود داره اینه که بسته به حجم توت فرنگی این زمان قوام اومدن طولانی تر می شه (واسه همین من ننوشتم چند دقیقه می ذاریم بمونه) و دیگه این که وقتی مربا رو می ذاریم کنار و سرد می شه، از اون چیزی که رو گاز می دیدیم (موقع جوشیدن مربا) سفت تر می شه... پس تو قوام اومدن مربا به این موارد توجه کنید: 

و دیگه مربای خوشمزه و خوش عطر توت فرنگی آماده است: 

خیلی خیلی خوش عطر و خوشمزه می شه... به خصوص می تونید ازش برای تزئین بستنی وانیلی استفاده کنید.... می تونید یه مقداری از آب مربا رو هم کنار بذارید به عنوان شربت توت فرنگی و بعدا با آب مخلوط کنید و تو روزای گرم تابستون به عنوان شربت توت فرنگی ازش استفاده کنید: 

اوففففف... بالاخره طلسم شکست و من این مربا رو آپ کردم... این مربا واسه پارساله.. اینقدر عکساش قشنگ شده بود که اصلا نمی تونستم بینشون انتخاب کنم و این مربا رو آپ کنم تااااااااا گذشت و فصل توت فرنگی کلا تموم شد!! اوه

------------------------------------------------------------------------------------

ازرش غذایی:

به جون خودم هنوز وقت نکردم برم ببینم توت فرنگی کالریش چقدره! ولی خب هر مربایی به خاطر داشتن شکر، جزء موارد پرکربوهیدرات و چاق کننده محسوب می شه!

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- این که مربا رو با شربت خودش بپزیم و توش آب نریزیم کمک می کنه که مربا کپک نزنه....

- مربا بعد این که بمونه و سرد بشه، سفت تر می شه... موقع قوام اومدن مربا روی گاز به این نکته توجه داشته باشیم... 

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

خودم!از خود راضی

/ 15 نظر / 111 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الی بانو

سلام عزیزم به به عالیییییییییییییییییییییی شده نوش جانتون و طاعاتتون هم قبول خوشحال میشم بهمون سر بزنی دوستم

Sara

سلام خانمى مممنون من از دستور حلواى شيرت خيلى استفاده كردم براى درست كردن ترحلواى شيرازى سايتى رو ميشناسى كه مثل تو با عكس مرحله به مرحله توضيح داده باشه؟

سارا

سلام گلی وبلاگ خوبی داری به منمdinnertonight.

بانوی شرقی

سلام وبلاگ بسیار زیبا و آموزنده ای داری خوشحال میشم ب وب منم سربزنی چون وبمو تازه درست کردم و ب نظرات زیباتون نیازمندم اگ با تبادل لینک هم موافقی خبرم کن پیشاپیش ممنون از حضورت[گل][لبخند]

الهام

سلام . فقط دیدن تصویر این مربای خوشرنگ دل آدمو می بره. ممنون من شما را لینک کردم.خوشحال می شم به من سر بزنید.[گل]

الی بانو و مریم بانو

سلام دوست عزیز به به کرارت یکی از یکی بهتر موفق باشید عزیزم ما هم آپیم خوشحال میشیم بهمون سر بزنید

کامران

سلام دوست عزیز کامران هستم از وبلاگ گلبرگ چوب. خوشحال میشم اگه تبادل لینک داشته باشیم. با سپاس فراوان