ته چین مرغ در مایکروفر

مواد لازم

برنج ................................... 1 پیمانه

ماست ................................ 1 پیمانه

روغن .................................. نصف پیمانه

تخم مرغ .............................. 2 عدد

مرغ .................................... 1 تکه سینه مرغ

پیاز ..................................... 1 عدد

چوب دارچین .......................... 1 عدد کوچک

گلاب ................................... 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ...................... به میزان لازم 

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- مرغ رو می ذاریم با یه دونه پیاز، یه چوب دارچین و کمی زعفران بپزه.... نمک هم بهش می زنیم از همون اول.... 

همزمان برنج رو هم می ذاریم خیس بخوره.... 

2- ماست، زعفران دم کرده، گلاب، تخم مرغ و روغن رو با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم می ذاریم کنار.... گلاب واسه اینه که مزه تخم مرغ گرفته بشه... وگرنه تو مزه ته چین اصلا چیزی به عنوان گلاب حس نمیشه....

اگه با هم زن برقی بزنیم بهتره.... اما نه این که با همزن معمولی یا چنگال هم بزنیم خراب میشه... اون جوری راحت تریم..... 

3- مرغ های پخته رو تکه تکه می کنیم می ذاریم کنار.....

4- حالا وقتشه برنج رو بذاریم با آب بپزه (مثل حالتی که آبکش می کنیم) .... این تیکه اش باید دستتون بیاد چقدر باید برنج پخته شه.... چون ربط مستقیم داره به این که ته چین رو چه جوری دوست داریم... و این که چقدر تو مایکروفر می مونه.... برای مایکروفری که من استفاده کردم و زمانی که گذاشتم توش، دو سه تا قل بخوره کافیه.... آب برنج دو سه تا جوش بخوره کافیه.... باید دون تر از موقعی که برنج رو آبکش می کنیم برداریم.... 

5- بعدش برنج رو آبکش می کنیم.... و با مواد حاصل از مرحله 2 (ماست و ...) و مرغ ها مخلوط می کنیم.... و نمکش رو اندازه می کنیم....

6- قالبمون رو چرب می کنیم.... میشه از هر ظرف دیگه ای که مناسب مایکروفر باشه هم استفاده کرد.... من قالب مخصوص مایکروفر داشتم.... 

مواد رو تو قالب می ریزیم ... رو درش یه بشقاب می ذاریم.... می ذاریمش تو مایکروفر.... 

باید ته چین رو با قدرت کم مایکروفر (دکمه ای که با عنوان micropower هست) بذاریم بپزه.... من رو 50% گذاشتم: یعنی micropower 50%. 

به مدت 35 دقیقه گذاشتم تا کامل پخت.... از اون جایی که مایکروفرها ممکنه با هم فرق داشته باشن، شما بعد از 20 دقیقه بررسی کنید ببینید وضعیت چه جوریه.... یه بار بپزید دستتون میاد چقدر باید بمونه تو مایکروفر.....

7- بعد این که پختش تموم شد، تو ظرف مورد نظر برمی گردونیم و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزئینش می کنیم.... نوش جان...

------------------------------------------------------------------------------------

ازرش غذایی:

نوع ماده غذایی

انرژی (کالری)

پروتئین (گرم)

چربی (گرم)

مواد قندی (گرم)

فیبر (گرم)

سدیم (میلی گرم)

برنج

109

2.0

0.1

24.2

0.1

374

ماست

60

4.30

2.35

5.42

-

-

روغن

884

0

100

0

0

0

تخم مرغ

163

12.9

11.5

0.9

0

122

مرغ

180

32.2

4.7

0

0

48

این مقادیر برای 100 گرم از هر کدوم از مواد هستش....

ارزش غذایی مواد رو از کتاب "از قلب خود مراقبت کنیم" نوشته "دکتر عفت السادات امانیان، دکتر نیلوفر سمیعی، دکتر سولماز پیری" برداشتم....

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

نکته ای اگه داشته باشه مربوط میشه به این که برنج تا چه حد باید جوش بخوره بعد آبکش بشه.... و این که چقدر تو مایکروفر بمونه کافیه.... یه بار بپزید با مایکروفر خودتون دستتون میاد چی کار کنید.

ببخشید که عکس از مراحلش نداشتم.... حالا ایشالا این دفعه درست کردم عکس می اندازم این جا رو تکمیل می کنم.... فعلا همینو داشته باشید تا بعدا...

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این ته چین مایکروفری رو از عروس خانمی یاد گرفتم.... یعنی تحریکش کردم از خاله اش بپرسه ته چین رو چه جوری درست می کنه.... و بعد دوتایی افتادیم به جون ته چین درست کردن!!

/ 16 نظر / 286 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پروین

نمیشه چند تا گزینه بدی؟[نیشخند]

پروین

ببین من فقط یه دونه سینی فر دارم، قالب مالب ندارم. یه چیزی بذار به درد ندارا بخوره، نه که توی قالب شیش پر درست کنن! اینا هر کدومشون یه قالبی برای کیکاشون دارن. اینجا ارزون ترین قالب که واقعا چیز بیخودیه 10 یوروئه که منم دلم نمیاد همچین پولی بدم [نیشخند] راستی به لیست اون پست پنج شیش تایی اضافه می کنم: یه چیزی که توش زیاد عسل بخواد!

پروین

نخیر هیچم این طوری نیست [قهر]. من خودم یه عالمه کیک خوشمزه و خوشکل درست کردم توی همین سینی، مگه چشه؟ مگه ما قالب ندارا دل هم نداریم؟ اصلا دفعه ی بعدی که درست کردم عکسشم میذارم که دلت آب بیفته! بعله![نیشخند] ولی این بستنیه چیز جالبی بود، مشتاق شدم درست کنم. خورش آلو اسفناج هم تا حالا درست نکردم، اتفاقا اون روز رفتیم یه بسته اسفناج خریدیم (البته خوبه که اینا روی همه چیز می نویسن چیه، وگرنه نه قیافه اش مثل اسفناجه، نه بود داره!!). حالا این خورشه رو باید امتحان کنم. میدونی مشکل چیه، ما کلا مزاجمون بیشتر روی غذاهای شوره، مثل قیمه و قورمه سبزی و این جور چیزا، غذاهای ترش یا شرین، مثل فسنجون و خورش آلو و این چیزا رو زیاد نمی خوریم، فقط گاهی صرفا جهت تنوع درست می کنم از این جور چیزا، برای همین هرچی چیز ترش و شرین باشه توی خونه میمونه! این چیزایی هم که دارم هر وقت از ایران اومدم بارم کردن ورداشتم آوردم، نمی تونستم وسط جاده بذارم که! دلم نمی اومد [نیشخند] حالا مونده رو دستم. راستی بستنی رو میشه بدون ثعلب درست کرد؟! (کم مونده من بپرسم میشه کیک بدون آرد درست کرد [چشمک] )

پروین

خب چیکار کنیم از بس اینترنت نداری این جوری میشه دیگه!!!

chefnegin

نوش جونتون باشه عزیزم شاد باشید

حمیده

خسته نباشی عزیزم عالیییییییییییییییییییییی بود واقعیتش من آشپزیم افتضاحه فکر کنم باید زود به زود به وبلاگت سر بزنم

هانی شف

چقده خوشگله آخه..چققققققققده تو هنرمندی آخه..چقده تو مهربونی آخه که برامون جدول ارزش غذایی گذاشتی آخه چقده من دوست دارم آخه

سیمین

سلام،خیلی عالیه خیلی خوشم اومده ازوبت که کاملا همه ی نکاتو میگی عزیزم[لبخند][گل]

سیمین

من از روی دستورت دسر زعفرونی درست کردم حالا گذاشتم ببنده ببینم چطور از آب درمیاد[لبخند]

سیمین

من از روی دستورت دسر زعفرونی درست کردم حالا گذاشتم ببنده ببینم چطور از آب درمیاد[لبخند]