دسر هلوبستنی
ساعت ٦:۳٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/۱٤  کلمات کلیدی: دسر


مواد لازم: 

هلو..................... یک و نیم عدد متوسط!

شکر ................... یک چهارم پیمانه 

خامه صبحانه ....... یک چهارم پیمانه (تقریبا یک قاشق غذاخوری)

وانیل ................. نصف قاشق چایخوری بدون شکر (اگر شکر داشت بیش تر)

بستنی وانیلی...... به میزان لازم

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- هلو و خامه و شکر و وانیل رو داخل مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم تا پوره هلو به دست بیاد.

2- تو ظرف مورد نظرمون یه لایه بستنی می ریزیم یه لایه از این پوره دوباره یه لایه بستنی و با هلوی تازه تزئین می کنیم.... بسیار خوشمزه است... 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

کربوهیدرات مواد رو این جا می نویسم:

هلو یک عدد متوسط: 9/7 گرم

شکر سفید سی گرم: 28 گرم (یعنی تقریبا کل شکر کربوهیدراته!!)

خامه پگاه در 100 گرم: 3/4 گرم (که کمه)

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- اگر خامه پوره کم باشه یا هلو زیادتر باشه، پوره مزه لواشک می گیره... و باید بستنی بیش تری کنارش سرو کرد. 

----------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این دسر نتیجه ی فضولی های خودم بود... و البته خوشمزه هم شد...