مربای توت فرنگی
ساعت ۱۱:٠٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۳/۱٩  کلمات کلیدی: مربا


مواد لازم

توت فرنگی .............................. به میزان لازم

شکر ...................................... به میزان لازم

توضیحات: 

مقدار شکر و توت فرنگی باید با هم برابر باشه.... یعنی هم وزن باشه.... و این که توت فرنگی طبیعی (غیر گلخونه ای) خیلی خیلی بهتره برای این کار.... بعید می دونم این مربا با توت فرنگی گلخونه ای مزه یا عطر خاصی داشته باشه

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- شکر رو لایه به لایه روی توت فرنگی ها می پاشیم و می ذاریم تو یخچال که آب بندازه.... 

می تونید بذارید یه روز یا دو روز تو یخچال بمونه ... وقتی آب بندازه این شکلی می شه: 

2- توت فرنگی ها رو می ذاریم روی گاز تا شربتش بجوشه و غلیظ تر بشه و خود توت فرنگی ها هم بپزن، و به اون قوامی که مد نظرمون هست برسه... نکته ای که این جا وجود داره اینه که بسته به حجم توت فرنگی این زمان قوام اومدن طولانی تر می شه (واسه همین من ننوشتم چند دقیقه می ذاریم بمونه) و دیگه این که وقتی مربا رو می ذاریم کنار و سرد می شه، از اون چیزی که رو گاز می دیدیم (موقع جوشیدن مربا) سفت تر می شه... پس تو قوام اومدن مربا به این موارد توجه کنید: 

و دیگه مربای خوشمزه و خوش عطر توت فرنگی آماده است: 

خیلی خیلی خوش عطر و خوشمزه می شه... به خصوص می تونید ازش برای تزئین بستنی وانیلی استفاده کنید.... می تونید یه مقداری از آب مربا رو هم کنار بذارید به عنوان شربت توت فرنگی و بعدا با آب مخلوط کنید و تو روزای گرم تابستون به عنوان شربت توت فرنگی ازش استفاده کنید: 

اوففففف... بالاخره طلسم شکست و من این مربا رو آپ کردم... این مربا واسه پارساله.. اینقدر عکساش قشنگ شده بود که اصلا نمی تونستم بینشون انتخاب کنم و این مربا رو آپ کنم تااااااااا گذشت و فصل توت فرنگی کلا تموم شد!! اوه

------------------------------------------------------------------------------------

ازرش غذایی:

به جون خودم هنوز وقت نکردم برم ببینم توت فرنگی کالریش چقدره! ولی خب هر مربایی به خاطر داشتن شکر، جزء موارد پرکربوهیدرات و چاق کننده محسوب می شه!

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- این که مربا رو با شربت خودش بپزیم و توش آب نریزیم کمک می کنه که مربا کپک نزنه....

- مربا بعد این که بمونه و سرد بشه، سفت تر می شه... موقع قوام اومدن مربا روی گاز به این نکته توجه داشته باشیم... 

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

خودم!از خود راضی