کباب تابه ای
ساعت ۱٢:۳٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/۱۱  کلمات کلیدی: غذای اصلی ، کباب ، کم کربوهیدرات ، غیر سرخ کردنی


 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده (مخلوط گاوی و گوسفندی) ............... 200 گرم

پیاز متوسط ............................................................ 1 عدد

نمک، فلفل، ادویه...................................................... به میزان لازم

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 طرز تهیه

1- پیاز رو با رنده ی ریز رنده می کنیم. در حدی که بافتش با بافت گوشت یکدست بشه و به همون اندازه ریز بشه:

 2- گوشت، پیاز (به همراه آب پیاز)، نمک، فلفل و ادویه رو با هم مخلوط می کنیم:

این مواد رو با هم ورز می دیم و موقع ورز دادن تکه های غیرهمگن پیاز رو که درشت رنده شدن و یکنواخت با بافت گوشت نیستن جدا می کنیم. 

3-  بدون این که ماهیتابه رو چرب کنیم یا روغن توش بریزیم، مواد رو کف ماهیتابه پخش می کنیم: 

4- شعله پخش کن رو می ذاریم روی شعله ی گاز، حرارت رو کم می کنیم. در ماهیتابه رو با دم کنی می پوشونیم. ماهیتابه رو روی گاز می ذاریم: 

پیاز آب خودش رو پس می ده و گوشت هم چربی اش رو. کباب توی آب پیاز نم نم می پزه و به ترتیب به این شکل میشه:

و بعد از یک ربع ساعت:

5- به محض این که آب پیاز داخل ماهیتابه تموم شد باید کباب رو برداریم. وگرنه شروع به سوختن می کنه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی: 

مواد تشکیل دهنده کباب تابه ای (گوشت و پیاز) کربوهیدرات کمی دارند. گوشت که کربوهیدراتش صفره. پیاز هم یک پیمانه اش 14/8 گرم کربوهیدرات داره. که این جا مقداری که ما استفاده کردیم (برای 200 گرم گوشت) کم تر از یک پیمانه بود و تازه تو صد گرم کم تر هم میشه. اگر رژیم اتکینز رو داشته باشید می تونید این غذا رو به عنوان یک وعده غذایی کامل (بدون برنج و نون) میل کنید. هورا

-------------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی: 

- داخل ماهیتابه رو روغن نمی ریزیم، چون اگه این کار رو بکنیم مزه کباب تبدیل به مزه کتلت میشه

- اگر آب پیاز رو بگیریم و دوست نداشته باشیم که کباب تابه ای آبدار باشه، باید تا حدی مواد رو ورز بدیم که یه لایه چربی روی دستمون تشکیل بشه. 

- اگه پیازهای ناهمگن رو موقع ورز دادن از موادمون جدا نکنیم، می سوزن و سیاه سیاه میشن وسط کباب.

- اگه دم کنی بذاریم روی ماهیتابه نیازی به برگردوندن کباب تابه ای نیست. و دیگه بخارات آب پیاز هم تقطیر نمیشه و روی کباب نمی ریزه. بافت کباب هم نرم میشه. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی: 

خودم! نیشخند