پیراشکی پیتزایی
ساعت ٢:٥٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٥/۱٧  کلمات کلیدی: میان وعده


مواد لازم

خمیر پیراشکی .......................... 1 بسته

پنیر پیتزا ................................... به مقدار لازم

قارچ ........................................ 10 عدد متوسط

فلفل دلمه ای  .......................... 2 عدد

سوسیس ................................. 3 عدد

توضیحات: 

درسته که مقدار دادم برای مواد لازم، ولی واقعیت اینه که من همیشه چشمی می ریزم.... الان هم از روی عکس یادم اومد چی به چی بوده!!نیشخند بنابراین خیلی لازم نیست به میزان مواد مقید باشید.... یه جورایی عشقیه!!خنده

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ رو خرد می کنیم.... 

اگه این پیراشکی ها رو برای یه بچه فینگیلی درست می کنید که همه اش دنبال فلفل دلمه ای غذا است که بذارتش کنار، بهتره فلفل دلمه ای ها رو ریزتر خرد کنید!

2- اول از همه فلفل دلمه ای رو می ریزیم تو ماهیتابه تا تفت بخوره: 

بعدش سوسیس رو اضافه می کنیم: 

و در نهایت قارچ...

و البته بعدش هم نمک و ادویه اش رو بر حسب میزان تندی سوسیس، تنظیم می کنیم....

3- حالا می رسیم به درست کردن پیراشکی ها.... بهتره مواد مرحله قبلیمون رو بذاریم تو سبدی چیزی تا روغنش بره.... یا موقع گذاشتن تو پیراشکی حواسمون باشه که روغن دار نباشه مواد.... مراحل درست کردن پیراشکی هم تو عکسا هست...

میشه از پنیر پیتزای رنده شده هم استفاده کرد.... هیچ محدودیتی نداره ... پنیر پیتزا رو اولش می ریزیم رو خمیر پیراشکی که مواد بهش خوب بچسبن.... من قالب پیراشکی داشتم، ولی میشه با دست هم دور پیراشکی ها رو بست.... و با چنگال می تونیم طرح دور پیراشکی رو ایجاد کنیم....

4- حالا پیراشکی های آماده رو تو روغن سرخ می کنیم.... 


و تمااااامم.... پیراشکی ما آماده است.... با سس کچاپ خیلی می چسبه....

این غذا یه جورایی مخصوص برادرزاده جانکاه است!! اصلا انگار برند اون شده!!

اولین بار به زور دادم بهش که بخوره.... چون هر چیز جدیدی رو قبول نمی کنه.... حالا نیست که چیزای قدیمی رو قبول می کنه؟ اوه ولی بعدش اینقدر ازش خوشش اومد که هر وقت میاد خونه ما، میگه پیراشکی می خوام... البته به پیراشکی می تونیم لازانیا و پیتزا رو هم اضافه کنیم!!

فکر می کنه مسابقه پیراشکی خوری شرکت کرده!! هر دفعه رکورد جدید می شکنه... دفعه پیش که پنج تا پیراشکی رو تو یه وعده خورد!! در حالی که خود من بیش تر از دو تا نمی تونم بخورم.... این هم توی پیراشکی خوشمزه

تازه اخیرا به من می گفت عمه حیفه معده من جا نداره، شما که می تونید بخورید و معده تون جا داره بیش تر بخورید!!

------------------------------------------------------------------------------------

ازرش غذایی:

 

نوع ماده غذایی

انرژی (کالری)

پروتئین (گرم)

چربی (گرم)

مواد قندی (گرم)

فیبر (گرم)

سدیم

(میلی گرم)

فلفل دلمه ای (پخته)

18

1.0

0.2

3.8

1.4

9

قارچ خام

28

2.7

0.3

4.4

0.8

15

ارزش غذایی مواد از کتاب "از قلب خود مراقبت کنیم" نوشته دکتر عفت السادات امامیان، دکتر نیلوفر سمیعی، دکتر سولماز پیری و برای 100 گرم از مواد غذایی هست.... من فقط همین دو تا مورد رو تو جدولش پیدا کردم البته... 

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- اگه از خمیرهای پیراشکی زعفرونی استفاده کنیم خوشگل تر و خوش طعم تر میشه پیراشکی مون... البته نه این که حتما زعفرونی باشن... حالا زردچوبه ای چیزی حتما داره دیگه!!

- مواد داخل پیراشکی قبل از این که برن توی پیراشکی باید کاملا پخته باشن.... چون تو روغن سرخ کردن پیراشکی فقط واسه خمیرشه...

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

اولین بار از وبلاگ یاسی ایده این پیراشکی رو گرفتم.... الان چون وبلاگش خیلی عوض شده و مطالب قبلی هم دیگه توش نیست، نمی تونم بگم کدوم پست بود.... گفته بود واسه یه مهمونی این کار رو کرده... عکس قالب های پیراشکی رو هم گذاشته بود... من هم رفتم دنبال قالبش.... یعنی یه بار که تو هایپر دیدم، سریع برش داشتم.... ولی مواد تو پیراشکی رو میشه هر جوری انتخاب کرد.... من مواد پیتزا رو دوست داشتم راستش... که آخرش شد این!