نوشیدنی هندوانه
ساعت ٥:٥۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۳/٢٧  کلمات کلیدی: نوشیدنی


مواد لازم

هندوانه................................... به میزان لازم

شکر....................................... به میزان لازم

خامه (دلخواه) .......................... به میزان لازم

یخ قالبی ................................. به میزان لازم!!

توضیحات:

این نوشیدنی واسه موقعیه که هندوانه می خریم و شیرین از آب درنمیاد که هیچی! مزه ی خیار هم میده تازه خنثی به جای این که بشینیم موهامونو بکنیم (کلافه) میایم این نوشیدنی خوشمزه رو درست می کنیم.... بعله! هر مشکلی یه راه حلی دارهنیشخند

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- هندوانه رو خرد می کنیم و هسته هاشو می گیریم.... می ریزیم تو مخلوط کن و به اندازه ای که شیرین بشه شکر می زنیم بهش..... و می ذاریم با شکر مخلوط بشه....

2- من قبلا خامه هم می زدم توش.... نه خیلی... مثلا دو سه قاشق... ولی این بار نداشتم... و کلا خامه زدن بهش دلخواهه....

3- حالا می رسیم به نکته مهم نوشیدنی هایی که من درست می کنمخجالت: یخ!! حتی اگه هندوانه خنک هم بود این تکنیک معجزه می کنه.... یه چیزی در حد لالیگا!نیشخند یخ های قالبی رو محترمانه از یخچال تحویل می گیریم و می ریزیم تو مخلوط کن.. و روشنش می کنیم و .... بعله.... نتیجه مطلوب حاصل میشه!

این کار رو باید بلافاصله قبل از سرو نوشیدنی انجام داد.... نه این که نوشیدنی رو درست کنیم و یخ هم بریزیم توش و بعد بذاریم مثلا دو سه ساعت تو یخچال بمونه... اون جوری این حس رو نمیده! من واسه آب طالبی، شیرموز، شیرانبه و کلا همه نوشیدنی ها این کار رو می کنم.... یه حس شادی خاصی موقع خوردن نوشیدنی به آدم میده....

و تمام.... نوشیدنی هندوانه آماده است.... و باحیرت می بینیم که همه دارن با به به و چه چه، هندوانه ای که چند روز تو یخچال مونده رو سر می کشن و خیلی هم راضین....

------------------------------------------------------------------------------------

ارزش غذایی:

نوع ماده غذایی

انرژی (کالری)

پروتئین (گرم)

چربی (گرم)

مواد قندی (گرم)

فیبر (گرم)

سدیم (میلی گرم)

هندوانه

26

0.5

0.2

6.4

0.3

1

شکر

385

0

0

99.5

0

1

خامه غلیظ

352

2.2

37.6

3.1

0

32

این مقادیر برای 100 گرم از هر کدوم از مواد هستش....

ارزش غذایی مواد رو از کتاب "از قلب خود مراقبت کنیم" نوشته "دکتر عفت السادات امانیان، دکتر نیلوفر سمیعی، دکتر سولماز پیری" برداشتم....

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

آشپزی نکردیم که! کردیم؟ سوال

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

یه کتابی داشتیم (که فعلا مفقود شده!).... نویسنده اش گورما داسا بود.... از این غذا خارجکیا توش آموزش داده بود که من اصلا اسم نصف موادشون رو هم نشنیده بودم! تنها چیزی که از اون کتاب درست کردم این بود...

بگذریم که با نعناع و خامه فرم گرفته تزئین کرده بود این نوشیدنی رو .... و من فینقیلی (فکر کنم راهنمایی بودم) برداشتم پودر نعناع ریختم تو مخلوط کن و .... خودتون می تونید حدس بزنید دیگه! محتویات مخلوط کن یه راست رفت تو سینکاوه و بعدش هم من و خواهرخانمی این شکلی بودیم: ساکت نمی دونم این خلاقیت عجیب غریب اون موقع از کجا به ذهنم اومد! 

کسی کتاب ما رو دید بهمون بگه کجاس! هرچی می گردیم پیداش نمی کنیم آخه!