مربای کیوی
ساعت ٧:۳٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٢/٢۱  کلمات کلیدی: مربا


مواد لازم

کیوی خردشده........................... به میزان دلخواه

شکر....................................... به میزان دلخواه

توضیحات:

میزان کیوی و شکر باید برابر باشن..... مثلا اگه یک کیلو کیوی داریم، باید یه کیلو شکر استفاده کنیم براش.... من به اندازه سیصد گرم شکر و کیوی استفاده کردم... 4 تا کیوی مونده بود تو جامیوه ای که برداشتم و مرباش کردم...

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1-  کیوی و مربا رو به صورت لایه لایه در یه ظرفی می ریزیم (بهتره همون ظرفی باشه که بعدا می خوایم مربا رو توش بپزیم) و می ذاریم برای 6 تا 7 ساعت آب بندازه...

بعد از این که آب بندازه این شکلی میشه:

2- حالا کیوی ها رو می ذاریم روی شعله متوسط رو به بالا، که بپزه....

7 دقیقه می ذاریم رو شعله بمونه... زیاد لازم نیست هم بزنیمش.... چون شکل کیوی ها به هم می خوره و له میشه.... فقط گهگاهی با کفگیر، کف روی مربا رو می گیریم.... تا حدی که قوام پیدا کنه! من برای این مقدار کیوی 7 دقیقه گذاشتم رو شعله بمونه.... اما برای مقدار کیوی بیش تر، فرق می کنه.... اگر هم زمان بیش تری بذاریم آب بندازه، باز هم فرق می کنه..... یعنی بیش تر باید بذاریم بمونه رو شعله.... 

و دیگه مربای کیوی آماده است....

می ذاریم سرد میشه بعدش می ریزیم تو ظرف مورد نظر...

مزه ترش و شیرین خوبی داره..... نوش جان.... 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

مربا کلا به خاطر داشتن اون همه شکری که توش استفاده میشه، کربوهیدرات زیادی داره...

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- مقدار شکر و کیوی با هم برابره....

چیز خاصی نداره کلا.... همه چیو گفتم تو طرز تهیه...

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

خودم...خجالت