کیک کاکائویی در مایکروفر
ساعت ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٧  کلمات کلیدی: کیک ، مایکروفر


مواد لازم: 

آرد قنادی .................... 1 لیوان یا پیمانه (هر لیوان یا پیمانه برابر با 250 میلی لیتر)

شکر .......................... 1 لیوان (یا در حد یک قاشق بیش تر)

پودر کاکائو  ................. 0/5 لیوان

شیر ......................... 0/75 لیوان

روغن مایع ................. بین 0/5 تا 0/75  لیوان

تخم مرغ ................... 3 عدد 

بکینگ پودر ................ چهار قاشق چایخوری


------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- همه ی مواد رو توی میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و مخلوط می کنیم:

2- قالب مناسب مایکروفر رو چرب می کنیم (کاملا) و مواد رو داخلش می ریزیم:

3- روی قالب رو می ذاریم و داخل مایکروفر قرار می دیم. 

مایکروفر رو روی همون درجه ای قرار می دیم که باهاش آب تو یه دقیقه به جوش می یاد (micropower درجه 100%) و زمان رو برابر با 6 دقیقه تنظیم می کنیم. 

4- بعد از 6 دقیقه ظرف رو بیرون میاریم و توی ظرف مورد نظر برمی گردونیم:

و بعد با چای سرو می کنیم. نوش جان:

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

طبق معمول که عادت دارم ناامیدتون کنم باید بگم که در این کیک، آرد، شکر و پودر کاکائو کربوهیدرات بالایی دارند. مثلا بهتون بگم که شکر تقریبا 100% کربوهیدرات داره. کاکائو از 100 گرم 50 گرمش کربوهیدراته و قس علی هذا!! اما کربوهیدرات تخم مرغ و روغن صفره. و شیر هم کربوهیدرات کمی داره نسبتا. اما به دلیل وجود آرد، شکر و پودر کاکائو اگر رژیم دارید از این کیک کم بخورید یا اصلا نخورید خنثی

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- این کیک موقع پختن باد می کنه. بنابراین باید ظرف رو جوری انتخاب کنیم که وقتی مواد رو داخلش می ریزیم، حداقل یک سوم ظرف خالی باشه. 

- حتما حتما باید در ظرف رو قبل از گذاشتن تو مایکروفر بذاریم تا بخاراتش خارج نشه. وگرنه کیک مثل سنگ میشه. اما با این روش که از اول درش رو بذاریم و تو مایکروفر قرار بدیم نه تنها بافت بسیار نرمی پیدا می کنه، بلکه حتی اگه از کیکتون اضافه بیاد هم سفت نمی شه. 

- برای این که کیک کاملا فرم قالب رو بگیره و راحت از قالب خارج بشه باید قالب رو چرب کنیم. 

- اگر بخواهیم کیک وانیلی درست کنیم، باید به جای پودر کاکائو هم از آرد استفاده کنیم و به اندازه ای که دوست داریم (تقریبا یک قاشق مرباخوری)‌ توش وانیل اضافه کنیم. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این کیک رو برای اولین بار در وبلاگ هانی شف عزیزم و تو این پست دیدم. البته دستور پختی که این جا نوشتم یه کمی با هانی عزیزم فرق داره. همین طور مقدار مواد و سبک اندازه گیری اون ها. از هانیه عزیزم بسیار بسیار سپاسگزارم.