ترشی بادمجان شکم پر
ساعت ٥:٠۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٢/٩  کلمات کلیدی: ترشی


مواد لازم: 

بادمجان کوچک ............................... به تعداد دلخواه

سیر رنده شده ................................ به میزان لازم

سبزی معطر خرد شده ...................... به میزان لازم (4 برابر مقدار سیر)

پودر گلپر ........................................ به میزان لازم

نمک ............................................ به میزان لازم

سرکه قرمز .................................... به میزان لازم

فلفل سبز تند ................................. به میزان لازم

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- اول از همه کلاه بادمجون ها رو می گیریم... همون جوری که تو شکل مواد لازم هست.... بعد می ذاریم تو آب و سرکه به اندازه بیست دقیقه تا حداکثر نیم ساعت بپزه..... نسبت آب و سرکه این جوریه: 3 لیوان آب، 1 لیوان سرکه.... حالا اگه بیش تر لازم شد همین نسبت رو رعایت می کنیم..... میشه کم و زیادش هم کرد.... من تا جایی که یادمه یه ریزه سرکه اش بیش تر شد....

2- حالا این طرف میایم مواد داخل شکم بادمجونا رو آماده می کنیم.... سبزیجات معطر و سیر رنده شده و پودر گلپر رو با هم مخلوط می کنیم.... من سبزی ای که استفاده کردم 4 برابر سیر رنده شده بود... تو شکل هم مشخصه....

اینا رو با نمک با هم مخلوط می کنیم....

3- خب حالا بادمجونا پختن..... می ذاریم یه خورده سرد بشن بعدش یه شکاف از وسط برای هر کدوم ایجاد می کنیم که بتونیم مواد رو داخلش بذاریم....

4- مواد رو می ذاریم داخل شکم بادمجونا و کم کم می چینیم تو ظرف مورد نظرمون.... من به توصیه مادرملکه و عروس خانمی افقی گذاشتم بادمجونا رو که مواد داخل شکمش بیرون نریزه.... فلفل رو تقسیم کردم بین لایه ها....

این شد لایه اول: 

 همین جوری می چینیم میایم بالا!نیشخندو فلفل و سرکه می ریزیم بین طبقات!! 

 نکته مهمی که من بهش پی بردم این جاست! اگه دفعه دیگه این ترشی رو درست کنم، از موادی که داخل شکم بادمجونا ریختم، بین طبقاتی که دارم بادمجونا رو می چینم هم می ریزم .... یعنی یه کمی بیش تر درست می کنم مواد رو و داخل سرکه هم ازش می ریزم....

خب حالا همه لایه ها رو چیدیم..... سرکه باید کاملا روی بادمجونا رو بپوشونه و حتی یه بند انگشت هم بالاتر از اونا قرار بگیره.... چون بادمجونا بعدا سرکه رو به خودشون می کشن و وقتی بعد از یه هفته بهش سر می زنیم می بینیم سرکه روش تموم شده.... پس باید سرکه خوب روش رو بگیره.... 

که البته ترشی من این جوری نبود و بعدا دوباره هی بهش سرکه اضافه کردم!!بازنده

این هم بعد حدود یه ماه یا بیش تر که ترشی گرفته بود و برش زدیم و خوردیم: 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

ترشی که بیش تر شامل سبزیجاته و معمولا مقدار کمی ازش خورده میشه.... پس خیلی جای نگرانی نیست!

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- به نظرم بین طبقات و تو سرکه اصلی ترشی از مواد داخل شکم بادمجونا بریزیم خوشمزه تر بشه...

- و دوم این که سرکه حتما حتما باید یه کمی بالاتر از بادمجونا روشون رو بگیره... 

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این ترشی رو از روی این پست در وبلاگ هانی شف عزیز درست کردم.... از هانی شف عزیزم خیلی ممنونم بغل