سیب زمینی کبابی
ساعت ٤:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٧  کلمات کلیدی: غذای اصلی ، غیر سرخ کردنی


مواد لازم: 

نمک یا ماسه تمیز ............ به میزان لازم

سیب زمینی ................... به تعداد دلخواه

روغن حیوانی  ................. به میزان دلخواه

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- اول توی یک قابلمه نمک می ریزیم و سیب زمینی ها رو که پوستش رو خوب شستیم داخل قابلمه و روی نمک می ذاریم. این شکلی:

بعد در قابلمه رو می ذاریم و شعله گاز رو کم می کنیم می ذاریم یه طرفش بپزه.

2- وقتی یه سمت سیب زمینی ها پخت، برشون می گردونیم و می ذاریم اون طرفش هم بپزه:


3- بعدش که پخت، یه سیب زمینی رو می ذاریم تو یه بشقاب بعد نون می ذاریم روش و با یه حرکت ورزشی (نیشخند) سیب زمینی رو له می کنیم. یعنی فکر کنید تو یه حرکت با کف دست این بلا رو سرش آوردما!شیطان

بعد روش به مقداری که دوست داریم روغن حیوونی می ریزیم (یا اگه نداشتید کره یا روغن معمولی مثل لادن طلایی!) و یه کمی نمک می ریزیم که حسابی خوشمزه بشه و بعد باز هم با نون لهش می کنیم و نوش جان! اونی که می بینید روش گذاشتم روغن حیوونه... 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

سیب زمینی یکی از غذاهاییه که کربوهیدرات زیادی داره. کربوهیدرات سیب زمینی پخته 1 عدد برابر هستش با 32/8 گرم. اگر رژیم هستید این غذا توصیه نمی شود!ابرو

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- اصل سیب زمینی کبابی این شکلی نیست. باید یه کوره از کلوخ درست کنیم و توش آتیش روشن کنیم. بعد آتیش رو خاموش کنیم و سیب زمینی ها رو داخل کوره بذاریم و کلوخ ها رو روش خراب کنیم. اما این مدلیه که بیرون و تو پیک نیک میشه درست کرد. این روش، خونگیه!!!

- یه روش دیگه برای سیب زمینی کبابی اینه که دور سیب زمینی رو فویل بپیچیم. روی شعله گاز شعله پخش کن بذاریم و حرارت رو کم کنیم و سیب زمینی فویل پیچ شده رو بذاریم روش. اما این روش فقط برای سیب زمینی های کوچیک جواب میده!

- میشه به جای نمک از ماسه هم استفاده کنیم. اما نمک از این نظر که به قول مادرملکه زهر پوست سیب زمینی رو می گیره بهتره. تو این روش حتی پوست سیب زمینی کبابی هم قابل خوردنه.. بعله زبان

- نمکی رو که برای این کار استفاده کردیم میشه الک کرد و چندین بار دیگه هم استفاده کرد. 

 

- اگه سیب زمینی ها اضافه اومد نباید به صورت درسته نگه داریم. چون آب می اندازه. باید له کنیم و با روغن و نمک قاطی کنیم. بعد تو یه قابلمه نون بذاریم روش (که روش سفت نشه) و بعد بذاریم یخچال. 

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

مادرملکه! بغل