مربای به
ساعت ٧:٤٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٢٠  کلمات کلیدی: مربا


مواد لازم: 

به ............................. نیم کیلو (2 تا به داشتیم که می شد نیم کیلو)

شکر .......................... یک و نیم لیوان

عرق هل ..................... 1 تا 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو ......................... 1 قاشق مرباخوری (یا غذاخوری)

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- پوست به رو می گیریم و خردش می کنیم... به صورت مکعبی.... من زیادی ریزش کردم....دفعه بعد درشت تر خرد می کنم..... بعد از این که خرد کردم مادرملکه اومد گفت چراااااا پوست به رو گرفتی؟ خوشرنگ تر می کنه مربا رو! و این که خیلی ریز خرد کردی! منو می گی، این ریختی بودم:ابله مثلا اومده بودم کدبانو بازی دربیارم!

2- روی به آب داغ می ریزیم می ذاریم رو حرارت تا نرم بشه ولی له نشه.....

3- بعدش که به نرم شد، بهش شکر و عرق هل رو اضافه می کنیم:

می ذاریم آروم آروم بپزه.... تا این که کم کم تغییر رنگ میده.... 

اینم تغییر رنگ اولیه:

و موقعی که شربتش قوام اومد و خودش هم تغییر رنگ کافی داد، برش می داریم و خورپیش رو صدا می کنیم که بچه پاشو بسه اینقدر خروپف کردی!!!! بیا مربا بخور!!!

همه مربای من همینی شد که تو این دو تا جام ریختم:

ما به این عروسکه تو خونمون می گیم خورپیش!!!

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

هر مربایی به خاطر داشتن شکر پرکربوهیدراته... مگه این که از شیرین کننده های رژیمی توش استفاده بشه.... و البته باز هم در این صورت باید ببینیم کربوهیدرات میوه ای که داریم استفاده می کنیم چقدره... که معمولا کربوهیدرات میوه ها بالاست قهر

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- مادرملکه یه مدل دیگه مربای به رو می پزه..... و همه موقعی که من این مربا رو می پختم در حال جلز ولز بودن!!! و من آخرش این شکلی شده بودم: کلافه چون همش فکر می کردم رنگ مربای من خوب نشده و باید خیلییییییییی قرمزتر بشه... در حد لبو مثلا!!! مدلی که مادرملکه درست می کنه اینه که اول با شربت کم شیرین می ذاره به یه ذره نرم بشه بعد شربت غلیظ رو بهش اضافه می کنه و دیگه با حرارت ملایم هم نمی پزه.... البته نمی پخته صحیح تره... کلا ماضیه زمانش! زبان و زود مربا آماده می شده.... و پوست به رو هم نمی گرفته.... به رو هم درشت تر خرد می کرده.... 

خلاصه که اعضای هیئت منصفه به من نمره 8.5 دادن! از این به بعد می خوام نمره هامو بذارم این جا! 8.5 به خاطر این که یه ذره زیادی مربا پخته بود... چون هی خواهرخانمی می گفت باید قرمز بشه.... که مادرملکه اومد گفت همین بسه برش دار دیگه! چون بدون پوست بوده همین قدر قرمز میشه.... و این که به رو ریز خرد کرده بودم....

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این مربا رو از روی دستور هانی شف عزیزم در این پست درست کردم....