تیرامیسو
ساعت ٢:٥۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۸/۱۳  کلمات کلیدی: دسر ، کیک


مواد لازم: 

بیسکوئیت لیدی فینگر..................... 1 بسته

پنیر ماسکارپونه ............................ 350 گرم  

خامه فرم گرفته ............................ 2 پیمانه 

شکر  ........................................ 6 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ............................... 6 عدد

وانیل ......................................... 1 قاشق چایخوری

نسکافه آماده .............................. 3 عدد

پودر کاکائو .................................. به میزان لازم

یه توضیحی بدم: اگه از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کنید هر کدومش 200 گرمه بنابراین باید دو تا بخرید..... و توضیح دیگه این که من اول یک پیمانه خامه فرم گرفته برداشته بودم که بعدش کم اومد مجبور شدم اضافه کنمش... فکر کنم آخرش حدود 2 پیمانه شده

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- اول از همه، 3 تا نسکافه آماده رو داخل یک پیمانه آب جوش حل می کنیم می ذاریم کنار تا سرد بشه.... اصلش اینه که از قهوه اسپرسو استفاده کنیم.... یا نسکافه.... ولی ما نسکافه مون تموم شده بود و من از همین آماده ها استفاده کردم.... مزه اش عالی بود....

2- فرض کنیم که قالب کمربندی نداریم! من داخل یه ظرف پیرکس مربعی رو فویل کشیدم... فکر کنید فردای درست کردن تیرامیسو و درست روزی که خوردیمش رفتم قالب کمربندی خریدم!!!! خجالت

3- زرده های تخم مرغ ها رو جدا می کنیم:

4- خب ما باید یه مخلوطی درست کنیم که من اسمش رو می ذارم مخلوط a.... حالا مراحل درست کردن این مخلوط: 

الف) زرده های تخم مرغ رو با 6 قاشق شکر و 1 قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم.... و بعد یه قابلمه رو پر آب می کنیم..... موادمون رو داخل یه ظرف دیگه (مثلا شیرداغ کن) می ریزیم.... قابلمه رو روی حرارت می ذاریم..... و مواد داخل شیرداغ کن رو به هم می زنیم تا کم کم یه ذره سفت تر بشه و زرده های تخم مرغ از خامی دربیاد..... بیش تر از اندازه وانیل نزنید که مخلوط تلخ میشه:

ب) بعد از این که حدود ده دقیقه از بن ماری کردن مواد قسمت الف گذشت، اینا رو با 350 گرم پنیر ماسکارپونه مخلوط می کنیم.... من داخل میکسر ریختم که خوب با هم مخلوط بشن:

خب حالا مخلوط a آماده است.... می ذاریمش کنار.... 

5- برای لایه اول دسر، لیدی فینگرها رو بدون این که تو نسکافه بزنیم، داخل ظرف می چینیم:

و بعد با قلم مو، روش از محلول نسکافه می زنیم:

چرا؟ برای این که دسر موقع سرو کردن، راحت از ظرفمون جدا بشه و له نشه...

6- حالا از مخلوط a روی لیدی فینگرها می ریزیم و مرتبش می کنیم:

و بعد یه لایه خامه فرم گرفته هم روش می کشیم:

7- حالا برای لایه دوم، لیدی فینگرها رو چند ثانیه از هر دو طرف می ذاریم تو نسکافه (که الان سرد شده) و روی خامه فرم گرفته می چینیم:

8- و یه بار دیگه از مخلوط a روی لیدی فینگرها می کشیم.... این بار دیگه روی مخلوط a خامه فرم گرفته نمی زنیم... و روی ظرفمون رو سلفون می کشیم می ذاریم تو یخچال.... من به جاش از فویل استفاده کردم....

9- بعد از چند ساعت که دسر خودش رو گرفت از یخچال میاریم بیرون و تزئینش می کنیم... روش پودر کاکائو الک می کنیم: 

 

و اگه خواستیم هم با پودر قند یه طرحی روش می اندازیم....من خودم این طرح روی تیرامیسو رو روی کاغذ انداخته بودم و طرحش رو بریده بودم:

این چند ساعتی که گفتم می تونه بین 6 ساعت تا حتی 24 ساعت متغیر باشه! بستگی به خود آدم داره.... من شب ساعت 7 درست کردم، صبح ساعت 10 از یخچال آوردمش بیرون:

روش رو با پودر کاکائو و پودر قند تزئین کردم و دورش رو از این ویفرهای رولی (رولفر) چیدم: 

و یه عالمه ازش عکس گرفتم!!!!قلب

 

بعدش آماده شدم رفتم برای آزمون سنجش و وقتی برگشتم، برش زدیم و با مهمونا خوردیم:

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

در دست احداث!!!! نیشخند  سعی می کنم به زودی تکمیلش کنم....

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

این قسمت هم در دست احداثه!!!یول

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

من برای تیرامیسو خیلی این ور اونور وب رو گشتم!!!مژه ولی بیش تر از همه اینا رو خوندم: این پست از وبلاگ هانی شف عزیز، این پست از وبلاگ الی گولو، و این پست از ژولیت عزیز ..... از همه شون سپاسگزارم....