کوکو سیب زمینی
ساعت ۳:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٧  کلمات کلیدی: غذای اصلی


مواد لازم: 

تخم مرغ ............................ 4 عدد

سیب زمینی متوسط ............. 2 عدد

گوجه فرنگی کوچک............... 1 عدد

پیاز کوچک .......................... 1 عدد

فلفل دلمه ای...................... نصف یک عدد

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- سیب زمینی، پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو رنده می کنیم... با رنده ی ریز.... خیلییی ریز!! 

2- بعد از این که همه رو با هم مخلوط کردیم، با استفاده از یه صافی آب این مواد رو می گیریم:

3- تخم مرغ ها رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم:

بعدش هم بهش نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه اضافه می کنیم:

4- تو ماهیتابه روغن می ریزیم تا داغ بشه... بعدش کوکوها رو به شکلی که دوست داریم توش با حرارت ملایم سرخ می کنیم... من این دفعه از این قالب ها استفاده کردم که مثل قالب فلافل هست..... ولی به نظرم همون روش خودم که مدل کیک درست می کردم بهترتره!!! این جوری خیلی زمان بره.... و در ضمن یه مقادیری از تخم مرغ ها از تو قالب بیرون ریخت و مایه کوکو سفت تر از همیشه شد.... این قالب ها به نظرم بیش تر برای کتلت یا کوکو سیب زمینی که با سیب زمینی آب پز درست می کنیم مناسبه..... البته ارتفاع خیلی کمی هم دارن قالباش.... به هر حال اینم یه تجربه فانتزی بود واسه خودش دیگه:

 اگر حرارت رو موقع سرخ کردن سیب زمینی خیلی کم کنیم که داخلش هم می پزه، اما اگه حرارت زیاد باشه که دو طرفش سرخ بشن، باید بعدش کوکوها رو بچینیم داخل ماهیتابه و درش رو دم کنی بذاریم.... روی گاز هم شعله پخش کن بذاریم و با حرارت خیلی خیلی کم بذاریم مغزپخت بشه..... هر دو روش جواب می ده!

این هم کوکو سیب زمینی های من... حتما یه بار دیگه درست می کنم بدون قالب.... و عکس اون رو هم می ذارم این جا:

کلا طعم خیلی خوبی داره.... من اولین بارم بود می پختم.... خیلی دوست داشتم..

تعدادش هم این قدر شد:

من فقط یه دونه از این بشقاب آبیا خریدم از لاله جین!!! اصلا به فکر یه همچین مواقعی نبودم که بشقاب هام هماهنگ باشن خنده

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

کربوهیدرات تخم مرغ صفره...

1 عدد سیب زمینی پخته 32/8 گرم کربوهیدرات داره.... که تو غذای ما دوبرابر میشه!!ناراحت یعنی زیاده...

1 پیمانه گوجه فرنگی پخته 13/3 گرم کربوهیدرات داره... که البته این جا فکر کنم یک چهارم پیمانه هم نباشه....

فلفل دلمه ای فکر کنم حدود 7 گرم کربوهیدرات در یک پیمانه داشته باشه که این جا مقدار فلفل دلمه ای ما کم تر از یک پیمانه است...

نتیجه این که به خاطر سیب زمینی و کربوهیدرات بالاش، این غذا تو رژیم کم کربوهیدرات جایی نداره!! ولی خب به یه بار خوردنش می ارزه ... چون خوشمزه است!

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- این قالب هایی که من استفاده کردم ارتفاعشون کمه و در ضمن موادی که توش می ریزیم باید در حد مواد کتلت یا کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آب پز سفت باشه.... برای کوکو سبزی که اصلا مناسب نیست.... خواستم اطلاع رسانی کنم!!نیشخند

- میشه مواد کوکو رو با حرارت کم پخت که مغزپخت بشه از همون اول... یا این که اول سرخش کنیم و بعد دم کنی بذاریم که قشنگ مغزپخت بشه.... 

- اگه آب سیب زمینی و پیاز و گوجه رو نگیریم کوکو وا میرهخنثی

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این غذا رو که همه بلدن فکر کنم..... ایده گوجه فرنگی هم که توش بریزم یادم نیست یکی از دوستان دوره دانشجوییم بهم گفته بود.... اصلا هم یادم نیست کی بود! فلفل دلمه ای هم کلا مرض منه که تو هر غذایی می زنمزبان عطرش رو دوست دارم و وقتی رنده می شه فقط عطرش می مونه و زیر دندون اون جوری حس نمی شه.... یعنی کسی که از فلفل دلمه ای بدش میاد هم این جوری سرش کلاه میره و با به به و چه چه غذا رو می خوره!از خود راضی