ژله آکواریوم
ساعت ٢:٥٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٧/٩  کلمات کلیدی: دسر


مواد لازم: 

ژله آلوئه ورا..................... 1 بسته

ژله بلوبری ...................... 1 بسته 

شیر ............................. 1 پیمانه (هر لیوان یا پیمانه برابر با 250 میلی لیتر)

پاستیل موجودات دریایی ..... به میزان لازم

بیسکوئیت پودر شده .......... به میزان لازم

شکلات سنگی ................. به میزان لازم

یه توضیحی بدم: اول این که این مواد رو حواسم نبود تو یه عکس بگیرم همون اولش... واسه همین این شکلی شد!!! و البته مثلا شکلات سنگی وسط کار به دستم رسیدنیشخند... دوم این که این بیسکوئیتی که می بینید بیسکوئیت دایجسترا است که دو تاش رو پودر کردم (مثل ساقه طلاییه اندازه اش) که 90 درصدش اضافه اومد!!!! و شکلات سنگی هم خیلی اضافه اومد... و دست آخر این که هیچ پاستیلی برای این کار بهتر از پاستیل های شیبا نیست.... چون همون طور که می بینید بقیه پاستیل های من تو کار محو شده ولی فقط کوسه های شیبا هستند که خودشون رو همچنان نشون می دن!!!مژه 

این دسر یه قسمتی از کادوی تولد برادرزاده جانکاه واسه تولد 8 سالگی اش بود (5 مهر)‌ که قبلا قولش رو بهش داده بودم.... اینو که دید کلی ذوق کرد و گفت عمه می تونی ژله جنگل هم درست کنی؟ که گفتم آره عزیییییزم...و چه خوب شد که این ژله رو درست کردم چون به سرم زده بود ژله زمین فوتبال درست کنم که دیدم ای بابا کیکش هم شبیه زمین فوتباله و کلی خوشحال شدم که این کار رو نکردم!!!

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- اول از همه ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم و هم می زنیم تا به روش بن ماری، ژله خوب خوب تو آب حل بشه.... بعد می ذاریمش کنار.... شیر رو هم از قبل تو لیوان ریختیم تا هم دمای محیط بشه.... 

2- وقتی ژله آلوئه ورا سرد سرد شد شیر رو با ژله مخلوط می کنیم.... این قسمت یه ذره توضیحات داره.... ژله باید خوب خوب سرد شده باشه وگرنه شیر رو که توش بریزید می بره و دیزدیزی می شه....خب از کجا بفهمیم خوب سرد شده؟ یکی این که از انگشتان مبارک خود استفاده کنیم.... وقتی داخل ژله می زنیم دمای ژله باید از دمای بدن ما کم تر باشه.... یعنی ژله خنک تر از دمای بدن باشه.... دوم این که از وقتی ژله رو می ذاریم بیرون تقریبا 30 دقیقه طول می کشه به دمای مورد نیاز برسه شاید هم بیش تر.... پس صبور باشید!!! و راه آخر این که قبل از مخلوط کردن شیر و ژله، یه قاشق از هر کدوم رو تو یه نعلبکی بریزید و هم بزنید... اگه خوب حل شد و شیر نبرید، بقیه اش رو هم مخلوط کنید.... تو همین مرحله ژله بلوبری رو هم درست می کنیم ( اول با یه لیوان آب جوش و بعدش استفاده از روش بن ماری ... و بعد هم با یه لیوان آب سرد مخلوط می کنیم) 

دلیل این که ژله بلوبری رو از همین الان درست می کنیم اینه که وقتی بعدا خواستیم روی ژله آلوئه ورا بریزیم خوب خنک شده باشه که رنگ دو تا ژله با هم قاطی نشه...

3- ترکیب ژله آلوئه ورا و شیر رو می ریزیم تو ظرفمون می ذاریم تو یخچال تا ببنده... وقتی که بست میاریم بیرون و پاستیل ها رو روش می چینیم... یه مقداری از فضا رو هم خالی می ذاریم که ساحل بشه بعدا:

4- حالا ژله بلوبری رو که خنک شده می ریزیم روش... اما نه یه دفعه... آروم آروم و با یه ملاقه کوچولو.... تا هم پاستیل ها جابجا نشه و هم ژله آلوئه ورای زیری رو خراب نکنه.... البته پاستیل ها خیلی خوب به ژله آلوئه ورا می چسبن ولی خب احتیاط چیز خوبیه!!!بازنده

می ذاریم تو یخچال تا ژله بلوبری ببنده...

5- وقتی ژله مون بست میاریمش بیرون و با پودر بیسکوئیت و شکلات سنگی ها ساحلش رو درست می کنیم .... و یه چتر هم محض اِفه می ذاریم تو ساحلش!!!زبان

بله ... من هول هولی عکس گرفتم زیاد عکسام خوب نشده بود.... حتی می گفتم این ژله رو نمی ذارم رو وبلاگم بعدا یه دونه دیگه درست می کنم خوب ازش عکس می گیرم می ذارم.... ولی دیگه آخرش قانع شدم که همین عکسا رو بذارم... چون معلوم نیست کی دوباره این ژله رو درست کنم:

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

ژله که کربوهیدراتش به خاطر شکری که توش استفاده شده بالاست... مگه این که رژیمی باشه...

شیر هم کربوهیدراتش مناسبه.... این شیر پرچرب که من استفاده کردم تو صد گرم 4/7 گرم کربوهیدرات داشت...

شکلات سنگی و پاستیل هم تقریبا کربوهیدرات بالایی دارن و همین طور بیسکوئیت.... 

در کل یه شب تولد یه کوچولوی دوست داشتنی ایرادی نداره آدم از این دسر بخوره.... مخصوصا این که هر کسی یه تیکه کوچولو ازش برمی داره!لبخند اما خب موقعای دیگه باید بگم که کربوهیدرات این دسر بالا هست.... 

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- باید موقع مخلوط کردن شیر و ژله آلوئه ورا کاملا ژله سرد شده باشه که توضیحاتش رو گفتم....

- برای این که رنگ سفید و آبی مجزا بشن از هم، باید ژله بلوبری سرد بشه و آروم آروم بریزیم روی لایه قبلی.... 

- از ترکیب آلوئه ورا و شیر استفاده کردیم که یه لایه سفید داشته باشیم تا پاستیل ها خودشون رو بهتر نشون بدن....

- دقت کنید که شکلات سنگی ها رنگ پس می دن.... اگه می خواید داخل خود ژله ازشون استفاده کنید یه آکواریوم تیره و تار به دست میارید..... مگه این که کاملا شکلات ها رو قبلش بشورید که رنگش بره... و شبیه سنگ های طبیعی بشه.... و بعد داخل ژله بذارید

- پاستیل های به رنگ قرمز و زرد برای این کار مناسب تر هستن... چون خودشون رو نشون می دن.... پاستیل های رنگ آبی تو آب محو میشن و زیاد خودشون رو بعدا نشون نمی دن....

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

عکسای زیادی دیدم در مورد ژله آکواریوم.... این مدلی که درست کردم با شیر و آلوئه ورا ایده خودم بود.... از جایی کپی نکردم