سوپ گوشت
ساعت ۳:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٧/٢  کلمات کلیدی: سوپ ، کم کربوهیدرات


مواد لازم: 

تخم مرغ ............................ 2 عدد

قارچ ................................. 6 عدد بزرگ

فلفل دلمه ای..................... 3 عدد کوچک

پیاز.................................. نصف یک عدد متوسط

گوشت پخته..................... به مقدار لازم (شاید 100 گرم!)

آب گوشت...................... به میزان لازم 

خامه (در صورت تمایل) ...... 1 عدد خامه پاک (100 گرم خامه)

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- تمام مواد رو ریز خرد می کنیم... گوشت ها رو هم ریش ریش یا له می کنیم.... تو عکس مواد لازم من چون حواسم نبود پیاز رو نگذاشتم.... ولی این جا پیاز خردشده رو می بینیم: 

2- به ترتیب: پیاز، فلفل دلمه ای و آخر سر قارچ رو در روغن سرخ می کنیم.... وقتی پیاز سبک شد باید فلفل دلمه ای رو اضافه کنیم و بعد هم قارچ... برای این که قارچ ها سیاه نشن یه قاشق مرباخوری آبلیمو هم می زنیم....نمک، فلفل و ادویه رو در همین مرحله به مخلفاتمون اضافه می کنیم:

3- تخم مرغ ها رو با آب گوشت که خنک شده مخلوط می کنیم.... کلا اگه می خواهیم تخم مرغ به غذایی بزنیم اگه با آب سرد، آب مرغ سرد، یا آب گوشت سرد مخلوط کنیم بعد روی حرارت بذاریم یکدست تر میشه:

4- حالا این آب گوشت و تخم مرغ رو با گوشت مخلوط می کنیم و می ذاریم جوش بیاد: 

5- بعد قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم جا بیفته:

6- و در نهایت در صورت تمایل (که مسلما من تمایل به انجام این کار دارم!!نیشخند) بهش یه مقداری خامه می زنیم... من یه دونه خامه پاک خالی کردم توشاز خود راضی

و در نهایت مزه ها رو اندازه می کنیم و سرو می نماییم!!!
 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

کربوهیدرات تخم مرغ صفره...

کربوهیدرات قارچ: یک پیمانه اش 3/1 گرم

کربوهیدرات گوشت هم صفره

کربوهیدرات خامه نیز بسیار کم می باشد، قبلا گفتم

کربوهیدرات فلفل دلمه ای هم حدود 7 گرم 

کربوهیدرات پیاز یک پیمانه اش  14/8 هست که ما خیلی کم استفاده کردیم!

نتیجه این که این غذای بسیار خوشمزه، کم کربوهیدرات هم هست اتفاقا!

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- هیچی دیگه.... فقط این که تخم مرغ رو اول با آب گوشت مخلوط کنیم بعد بذاریم رو حرارت....

- موقعی که قارچ رو در ماهی تابه می ریزیم، به اندازه یک قاشق مرباخوری آبلیمو اضافه می کنیم که سیاه نشه

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

حق کپی ندارد!! ابداعی می باشد....