کوکو سبزی
ساعت ۱:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٧/٢  کلمات کلیدی: غذای اصلی ، کم کربوهیدرات


مواد لازم: 

تخم مرغ ............................ 2 عدد

سبزی کوکو ........................ 200 گرم

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- سبزی کوکو رو با تخم مرغ مخلوط می کنیم.... البته منظورم از سبزی کوکو تو مواد لازم، سبزی ای بود که شسته شده و خردشده باشه.... یعنی خالصش 200 گرم باشه.... بعد بهش نمک و ادویه هم می زنیم... اگه طعم زرشک رو با غذا دوست دارید (که من دوست ندارمخنثی) میشه بهش زرشک هم زد... یعنی اصلا کوکوسبزی مجلسی باید زرشک توش باشه.... و من طعم پیازچه هم دوست دارم تو کوکوسبزی... میشه پیازچه هم بهش زد... البته خیلی کم... ولی این دفعه پیازچه نداشتم که بهش بزنم....

2- کف ماهیتابه رو چرب می کنیم و این مواد رو کف ماهیتابه پخش می کنیم... که کل ماهیتابه رو بپوشونه.... می ذاریم یه طرفش بپزه.... تو این مرحله می تونیم زیرش رو کم کنیم و روی در ماهیتابه رو دم کنی بذاریم و در ماهیتابه رو بذاریم.... 

3- وقتی یه طرفش پخت، (البته برای این که قیافه کوکو مثل کوکوی من بشه) یه بشقاب رو که اندازه ماهیتابه است یه کم چرب می کنیم (میشه چرب هم نکنیم البته) بعد کوکو رو که اون طرفش پخته و روش هم مغزپخت شده اما هنوز رنگش برنگشته، برمی گردونیم تو بشقابمون... بعد چون بشقابمون چربه راحت می تونیم هلش بدیم تو ماهیتابه ..... البته من چرب نکرده بودم بشقابم رو.... ولی اگه فکر می کنید هل دادن کوکو داخل ماهیتابه سخت میشه براتون چرب کنیدش... این شکلی کوکو برمی گرده و اون طرفی که رنگش هنوز سبز روشن بود، سبز تیره میشه.... می ذاریم کامل بپزه بعد تو ظرف مورد نظرمون برمی گردونیم!!

(یادمه دوران دانشجویی که گاهی می رفتم خوابگاه، بعضی وقتا فضولی می کردم و یه چیزی می پختم... بچه های خوابگاه هر کدوم یه مدلی نیمرو می پختن.... یکی موقع پخت نیمرو رو هی هم می زد... یکی سفیده و زرده رو همون جوری می ذاشت می موند و سفیده می پخت و زرده خام می موند ... البته زرده خام دوست داشت که این جوری می پخت ها.... یکی هم می ذاشت اینقدر بپزه که سفیده جزقاله می شد، زرده می پخت.... من هم زرده و سفیده رو به حالت ابروباد قاطی می کردم و یه جوری می پختم مثل این کوکو یه دست درمی اومد... بچه ها می گفتن کیک پختی؟؟!!!خنده... حالا حکایت این کوکو هم مثل اون نیمرو شده!!! کیک پختم انگار!!!)

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

کربوهیدرات تخم مرغ صفره...

کربوهیدرات سبزی کوکو هم کمه.... نسبتا البته... دقیقش رو نمی دونم... ولی یه بار که از شهروند سبزی کوکو حاضری خریدم روش کربوهیدراتش رو نوشته بود و نسبت به این که با تخم مرغ که کربوهیدراتش صفره پخته میشه کربوهیدرات کل غذا مناسبه.... البته بدون نون یا برنج....

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- می تونیم داخل مواد کوکوسبزی زرشک بریزیم... که میشه کوکوی مجلسی

- میشه داخلش پیازچه هم به مقدار خیلی کم خرد کرد و ریخت که خیلی خوشمزه اش می کنه.... به امتحانش می ارزه!

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

خودم!!!