خوراک بادمجان
ساعت ۱:٤٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢٩  کلمات کلیدی: غذای اصلی ، کم کربوهیدرات


مواد لازم: 

بادمجان..................... 3 تا 4 عدد متوسط

پیاز .......................... نصف یک پیاز متوسط

قارچ ......................... 3 عدد متوسط 

گوشت گوسفندی......... خیلی کم (در حد 50 گرم)

تخم مرغ.................... 1 عدد

یه توضیح بدم: من بادمجان آماده از قبل داشتم تو خونه.... که از روزای قبل مونده بود... و با پیاز مخلوط بود... به همین خاطر عکسی از مواد لازم ندارم نیشخند

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- فرض کنیم که بادمجان آماده از روزای قبل نداریم.... بادمجون ها رو به صورت طولی از وسط برش می زنیم... بهش نمک می زنیم میذاریم یکی دو ساعت بمونه... بعد آبش رو می گیریم... و می ذاریم تو روغن سرخ بشه.... 

2- پیازداغ رو هم درست می کنیم...

3- قارچ ها رو خرد می کنیم و در روغن یا به صورت بخارپز می پزیم... خیلی مهم نیست که بخارپز بشه یا سرخ بشه... همین جا به قارچ ها فلفل، نمک و ادویه می زنیم...

4- من گوشت رو هم از قبل گذاشته بودم پخته بود... لازم نیست تو این غذا گوشت خیلی احساس بشه ... همین که طعمش عوض بشه کافیه.... این جوری لو نمی رید که چرا غذاتون این همه خوشمزه شده خنده من گوشت رو گذاشتم تو زودپز پخت و فقط دو تکه خورشتی از گوشت رو برداشتم با دو ملاقه از آب گوشت... بقیه رو گذاشتم کنار واسه بقیه غذاها...

5- خب مرحله دوست داشتنی کار همین جاست!! بادمجون ها، پیاز و گوشت رو با گوشت کوب له می کنیم... داخل ماهیتابه ... آب گوشت و قارچ رو هم بهش اضافه می کنیم... اگه دوست دارید می تونید قارچ رو هم له کنید شیطان می ذاریم با هم بپزن... اگه دوست دارید می تونید در حد یه قاشق هم بهش رب بزنید... که من زدم.... نمک و فلفل و ادویه رو هم اندازه می کنیم....

6- آخرش هم یه تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و تند و تند هم می زنیم... 

این غذا به عنوان یه خوراک بدون برنج سرو میشه... اگه می خواید رژیمی باشه باید خالی خالی بخورید ازش... بسیار خوشمزه است.... و چون تکه های گوشت هم توش دیده نمیشه همه در تعجب می مونن که چی باعث شده اینقدر خوشمزه شه!! ولی ما که می دونیم که از خود راضی

من چون بادمجون رو آماده داشتم و کلا تندتند داشتم غذا رو آماده می کردم، حس و حالم نبود که از مراحلش عکس بگیرم.... به بزرگی خودتون ببخشیدخجالت

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

بادمجون کربوهیدراتش کمه... حالا نگاه می کنم تو جدولم می نویسم این جا

تخم مرغ کربوهیدراتش صفره

قارچ یک پیمانه اش 3/1 گرم کربوهیدرات داره 

پیاز هم یه پیمانه اش 14/8 گرم کربوهیدرات داره که این جا ما کم تر از یه پیمانه استفاده کردیم و تو کل غذا پخش شده.... این مقدار برای دو نفر آدم شکموی رژیم دار می رسه... که خالی خالی بخورن

گوشت هم کربوهیدراتش صفره

بنابراین این غذا یه غذای کامل و رژیمی هست... البته طبق رژیم کم کربوهیدرات

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- نکته آشپزی خاصی به ذهنم نمی رسه فعلا.. جز این که بعد از نمک زدن آب بادمجونا گرفته بشه بعد سرخ بشه.... به پیاز زردچوبه خواستید بزنید، نزدید هم نزدید!!نیشخند و این که حتما حتما وقتی قارچ رو برای یه غذایی آماده می کنیم همون موقع طعم دارش کنیم... نذاریم آخر غذا با بقیه مواد طعم دار بشه...

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

حق کپی نداره!!! خودم ابداعش کردم مژه که به درد رژیم ها بخوره