چیک استراگانف
ساعت ۱:٠٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢٥  کلمات کلیدی: غذای اصلی ، کم کربوهیدرات


مواد لازم: 

فیله مرغ خرد شده....... 500 گرم

قارچ خردشده ............. 400 گرم (دو تا از این بسته های کوچیک پاکبان)

پیاز .......................... 1 عدد متوسط

آرد .......................... 1 قاشق غذاخوری سرخالی

خامه صبحانه.............. 2 تا خامه پاک یا یک خامه پگاه (تقریبا 1 پیمانه)

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1- پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل ماهیتابه می ریزیم تا کاملا سرخ و طلایی بشه:

2- بعد از این که پیاز سرخ شد، گوشت مرغ رو که همون اول کار نمک زدیم بهش اضافه می کنیم و می ذاریم سرخ بشه:

3- بعد از این که گوشت مرغ سرخ شد (اینقدری زمان نمی بره البته)، قارچ رو بهش اضافه می کنیم و یه قاشق مرباخوری بهش آبلیمو اضافه می کنیم که قارچ ها سیاه نشن:

در ظرف رو هم می ذاریم تا قارچ قشنگ آب بندازه... در ضمن تو این مرحله ادویه و فلفل رو هم اضافه می کنیم.... تو این غذا نباید زردچوبه بزنیم، فقط نمک، فلفل و ادویه... چون رنگش باید سفید باشه

4- یه قاشق آرد رو با مقدار کمی آب سرد مخلوط می کنیم... حتما باید آب سرد باشه چون آرد در آب داغ حل نمیشه:

5- وقتی قارچ هم داخل ماهیتابه خوب پخت، آرد محلول در آب رو بهش اضافه می کنیم، یه لیوان هم آب جوش بهش اضافه می کنیم و همین طور دو تا خامه ای که داشتیم رو هم توش می ریزیم و هم می زنیم:

و می ذاریم کمی جا بیفته، نمک و ادویه اش رو اندازه می کنیم و بعد تو ظرف مورد نظرمون سرو می کنیم:

ببخشید دیگه ... این عکسا رو شب گرفتم کیفیتش زیاد بالا نیست.... 

این غذا، بسیار بسیار خوشمزه است... و خیلی سریع آدمو می گیره.... یعنی در حد یه پیاله ماست ازش بخورید کاملا سیر سیر میشید.... 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

مرغ که کلا کربوهیدراتش صفره

پیاز هم یه پیمانه اش 14/8 گرم کربوهیدرات داره که البته این مقدار در کل غذا پخش میشه 

خامه هم قبلا گفتم که کربوهیدراتش خیلی کمه، شاید در کل این غذا 5 گرم بشه... 

قارچ هم یک پیمانه اش 3/1 گرم کربوهیدرات داره....

و فقط آرد کربوهیدراتش بالا است که ما مقدار خیلی خیلی کمی ازش ریختیم تا غذامون لعاب داشته باشه.... 

بنابراین میشه گفت این غذا یه غذای خیلی کم کربوهیدراته و برای رژیم کم کربوهیدرات مناسبه...

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- چون از گوشت مرغ استفاده می کنیم باید اول آشپزیمون بهش نمک بزنیم... کلا گوشت سفید رو باید اول بهش نمک بزنیم، گوشت قرمز رو آخر آشپزی...

- اگه آرد رو در آب داغ حل کنیم گوله گوله میشه و حل نمیشه.... باید حتما تو آب سرد حل کنیم.

- اگه بخواهیم مرغ خیلی سریع سرخ بشه، حرارت گاز رو زیاد زیاد می کنیم.... این شکلی مرغ در سه دقیقه (دقیقا سه دقیقه، بدون مبالغه) سرخ میشه... اما عواقبش اینه که یه عالمه روغن روی گاز پرت میشه و کلا گاز کثیف میشه!!!نیشخند

- بعد از اضافه کردن آرد به غذا، نباید بذاریم غذامون زیاد روی گاز بمونه... فقط در حدی که آرد باعث لعاب دار شدن غذا بشه.... چون اگه زیاد بمونه آرد تو غذامون می پزه و غذا مزه نون یا حلوا می گیره....

- می تونید چیک استراگانف رو آب دار درست کنید ... یعنی همه این مواد رو بریزید تو قابلمه بعد آب ببندید روش.... آخرش هم خامه کم تری بهش اضافه کنید... اما شکل رستورانی اش اینه که کم آب باشه..... یعنی همینی که با هم طرز تهیه اش رو دیدیم.... 

- اگه به جای گوشت مرغ، از گوشت قرمز استفاده کنیم همین غذا تبدیل به بیف استراگانف میشه... که البته تو یه پست دیگه حتما توضیح میدم

------------------------------------------------------------------------------------------

حق کپی:

این غذا رو خیلی قدیم ندیما از شبکه آموزش یاد گرفتم...